Produktets fremtid og arbejdsfordeling

Overvejelser om produktets videreførelse/fremtid/nedlukning

Vores site er en prototype, idet levetiden begrænses af projektets varighed. Dog er siden tidløs, da unges spørgsmål om økonomi nok ikke ændrer sig markant.

Af samme grund er vi blevet kontaktet af flere personer/virksomheder, der på den ene eller anden måde er interesseret i vores produkt.

– SKAT (Lene Krogh Jeppesen/@skattefar) er vild med den lette tone og det overskuelige sprog. Lene mener, at dele af vores indhold kan give værdi på deres skat.dk/unge side, men har også indvilliget i at hjælpe os med yderligere forklaringer af skatte-termer til hjemmesiden, såfremt den overføres til andre hænder. Vi ser en stor værdi i mere skatteindhold, men vi tror ikke, at det vil gøre sitet mere attraktivt, hvis det skal hedde noget med skat.

– EMU under Undervisningsministeriet (Elektronisk Mødested for Undervisningsverdenen.) Marianne Dietz, som vi har haft kontakt med via Skottegårdsskolen, undersøger med EMU, om de har mulighed for at lægge billet ind på at videreføre hjemmesiden – med henblik på undervisning i samfundsfag, økonomi og matematik i folkeskolen.

– Morten Bove, der er administrerende direktør i kommunikationsvirksomheden Cumuli står for at skulle lave et lignende projekt, og skrev til os på Twitter for at høre, om vi er interesserede i et samarbejde eller i et møde omkring vores hjemmeside versus deres planer.

-Klaus Meier Olsen, der er projektleder for “Styr din gæld” under Forbrugerrådet Tænk, Danske Studerendes Fællesråd og Økonomer Uden Grænser, har også skrevet til os og inviteret til et møde først i det nye år.

Alle med henblik på at overtage/videreføre hjemmesiden. På nuværende tidspunkt (20. december) har vi ikke indgået en endelig aftale med nogen, men er i fuld gang med at undersøge, hvad vi/de vil have.

Vores plan er, uanset hvad der sker, at lade vores hjemmeside www.ungepenge.dk stå og derimod fjerne de sociale profiler, idet vi ikke påtænker at videreføre disse efter endt projekt. Og der skal ikke stå “døde” profiler. Hjemmesiden har en naturlig levetid på et år, hvorefter domænet udløber, medmindre vi/den overtagende part betaler for forlængelse.

Arbejdets fordeling internt i gruppen

Vi har arbejdet sammen om alle dele af projektet. Vi har af og til fordelt småopgaver, men ingen har siddet alene med noget. Det har været ren idyl! Det eneste, der trods alt er blevet delt op, er de sociale medier, hvor Maria har siddet på Facebook, Emilie har arbejdet med Instagram, og Anne-Cathrine har haft ansvar for Twitter. Mest af alt for at der ikke var en, der sad med ansvar for løbende at opdatere profilerne og besvare/retweete/like/følge/dele.

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>